De parasolvoet * Central Park *

Hubo myGarden Parasola wandlamp 20W E27 antraciet
Bij het kopen van een parasol zijn paraplubakken meestal niet inbegrepen, hoewel ze echt essentieel zijn. De parasolvoet * Central Park * parasolbak in wit * gemaakt uit een * hars * basis met een buis die naar boven is geplaatst, voorzien voor een handvat van de paraplu. Deze voet ondersteunt de parasol en zorgt hiervoor voor de juiste ondersteuning dankzij de hoogte van * 49 cm *, de voeder * 41 cm * en het gewicht * 500 gram * wanneer het niet gevuld is met *zand *. Een handvat, mogelijk dankzij de diameter van de buis * 32 mm *, zijn stevige, krachtig en massieve borging beveiligt de omgeving van de parasol in geval van windstoten. U kunt ontspannen op uw luie stoel zonder enige angst. Tijdens de zomervakantie is het de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Waar u ook uw vakantie doorbrengt, op strand, bij het zwembad of op een terras, het programma is altijd hetzelfde: rusten in de zon. Wanneer we denken aan de zon, denken we ook aan barbecue, tuinmeubelen, maar ook het risico op zonnebrand en kanker als gevolg van de UV stralen. Op het moment de zon op zijn hoogtepunt is, is het aangeraden om in de schaduw te blijven en te schuilen onder een parasol. Indien u er al één hebt, denk er dan over om een ​​strandparasol te kopen bij Brico. Er is een ruim assortiment aan keuzes op basis van uw behoeften. Tegenwoordig zijn er vele vormen van parasolvoeten. Bij Brico geniet u van een goed gevulde productcatalogus voor een lage prijs. Bezoek de verkoopwebsite en bestel direct het nodige product, of het nu gaat om paraplubakken in beton, hars of hout. Bij elke parasol past de perfect zittende voet naar behoefte, en daarnaast begeleiden we u graag bij uw keuzes. Indien u liever echt winkelt, zoek naar de dichtstbijzijnde winkel in uw buurt en winkel met vertrouwen. Hoewel de installatie vanzelfsprekend lijkt, bieden wij toch een thuisinstallatiedienst aan, indien u op een probleem stuit.

Leave a Reply